Polyureapinnoitteet

Urea Spur

Puhdas polyurea-elastomeeri bitumisille tasakatoille, polyuretaani-lämpöeristeille ja polyisosyanuraatti-lämpöeristeille. Helppokäyttöinen ilman tukikankaita. Kestää voimakkaita kemikaaleja, lämpötilan muutoksia ja erilaisia bakteereja. Erittäin elastinen pitkällä aikavälillä (600 %), erinomainen tartunta. Sekä vaaka- että pystypinnoille. Luontoystävällinen, ei sisällä liuottimia.
Lataa esite ja tekniset tiedot

Urea Spray 400

2-komponenttinen elastomeeri  betoniin, teräkseen, asfalttiin, puuhun. Kestää voimakkaita kemikaaleja, erinomainen mekaanisen kulutuksen ja iskunkesto. Esimerkiksi tasakattojen, lattioiden, altaiden, pysäköintitasjen ja terassien pinnoitukseen. Soveltuu myös kemian teollisuuteen, petrokemian-, teräs ja lannoiteteollisuuteen, paperi- ja selluteollisuuteen, yleishyödyllisiin laitoksiin, maatalouteen, juomavesialtaisiin, elintarviketeollisuuteen ja tunneleihin.
Lataa esite ja tekniset tiedot

Impermax

Yksikomponenttinen, elastinen vedeneristyspinnoite. Tuote soveltuu mm. tasakattojen pinnoituksiin, pelti- ja mineriittikatoille, kattojen tiivistyksiin, parvekkeille, terasseille, märkätiloihin, lattioille, askelmiin, stadioneille, urheilukatsomoihin jne.
Lataa esite

Ota yhteyttä!

Kun jätät yhteystietosi lomakkeella, soitamme Sinulle mahdollisimman pian.

Procoat Paints Oy

0400 572 825 / Kari
040 5097 776 / Joonas

myynti@procoatpaints.fi

 
Nimi (*)
Puhelinnumero (*)
Sähköposti
Haluan lisätietoaKattopinnoitteista pelti-, huopa- tai mineriittikatolle
Tiilikaton pinnoitteesta ja suojauksesta
ThermaCote lämpöeristepinnoitteesta
Home-ja kosteusvaurioiden korjauksesta ja -ennaltaehkäisystä
  
Käytämme roskapostin ehkäisemiseksi tarkistekoodia. Kirjoita alla näkyvä koodi sille varattuun kenttään:
Tarkiste (*)(Syötä koodi)
 (*) Pakollinen tieto