Pelti-, huopa- ja mineriittikattojen pinnoitteet

Indurust Inducryl AW Inducoat Metarust

Indurust on kestävän pinnoituksen edelläkävijä. Käyttöikä huomioiden se on markkinoiden edullisin korroosionestomenetelmä katoille. Indurust sisältää laadukkaita ruosteenestoaineita ja UV-pigmenttejä parhaalta raaka-aineen toimittajalta. Indurust on akryylipohjainen, vesiohenteinen ja myrkytön pinnoite.

Se soveltuu uusille ja vanhoille, sinkityille- ja maalipinnoitetuille katoille sellaisenaan. Indurust on erittäin hyvin peittävä ja helppokäyttöinen. Korkean kuiva-ainepitoisuutensa vuoksi helppo ruiskuttaa myös tuulisissa olosuhteissa.

METARUST on kehitetty erityisesti ruosteisten- ja maalipinnoitettujen kattojen maalaamiseen. Soveltuu myös teollisuuteen. Testi: ISO 12944-6 C3. Tartunta teräkseen 1.24 MPa ja Hiarc-/ PVDF-pinnoilla 2.31 MPa !
Pinnan puhdistus: ISO 8501-1. Hilariristikko: ISO 2409: tulos 0.

Lataa esite ja tekniset tiedot (pdf)
Lataa esite ja tekniset tiedot - Indurust Metarust (pdf)
Katon kovaan korjaukseen -esite (pdf)
 

Inducryl AW peltikattopinnoite

Inducryl AW on monikäyttöinen, kaiken sään kestävä kattopinnoite mm. bitumisille katteille ilman tulen käsittelyä, sinkityille- ja maalipinnoitetuille katoille ilman pohjustetta, vesikourujen pinnoittamiseen sekä vuotavien kattojen paikkaamiseen alhaisissa lämpötiloissa. Inducryl AW sisältää kuituja.

Lataa esite ja tekniset tiedot (pdf)
 

Inducoat peltikattopinnoite

Inducoat on monikäyttöinen, kaiken sään kestävä pinnoite. Inducoat soveltuu sinkittyjen peltikattojen pinnoittamiseen, maalipinnoitettujen teräsohutlevyjen pinnoittamiseen, kattojen vuotokohtien paikkaamiseen ja tiivistämiseen jopa alhaisissa lämpötiloissa yhdessä Soprasolin itseliimautuvan teipin tai lasikuituverkon tms. kanssa, sekä vesikourujen paikkaamiseen ja tiivistämiseen em. tavoin. Inducoat AW ei sisällä kuituja.

Lataa esite ja tekniset tiedot (pdf)
 

Impermax

Impermax Cold Polyurea SF on 100 %: sta polyureaa ammattikäyttöön. Impermax Cold Polyurea SF on liuotteeton telalla tai ruiskulla levitettävä pinnoite. Tuote soveltuu mm. tasakattojen pinnoituksiin, pelti-ja mineriittikatoille, kattojen tiivistyksiin, parvekkeille, terasseille, märkätiloihin, lattioille, askelmiin, stadioneille, urheilukatsomoihin jne. Impermax Cold Polyurea SF on aromaattinenpinnoite joka kestää ultraviolettisäteitä.

Lataa esite (pdf)
Lataa tekniset tiedot (pdf)
 

Decastrip Max maalinpoisto peltikatoilta ja julkisivuilta

Lataa esite ja tekniset tiedot (pdf)

 

 

Ota yhteyttä!

Kun jätät yhteystietosi lomakkeella, soitamme Sinulle mahdollisimman pian.

Procoat Paints Oy

0400 572 825 / Kari
040 5097 776 / Joonas

myynti@procoatpaints.fi

 
Nimi (*)
Puhelinnumero (*)
Sähköposti
Haluan lisätietoaKattopinnoitteista pelti-, huopa- tai mineriittikatolle
Tiilikaton pinnoitteesta ja suojauksesta
ThermaCote lämpöeristepinnoitteesta
Home-ja kosteusvaurioiden korjauksesta ja -ennaltaehkäisystä
  
Käytämme roskapostin ehkäisemiseksi tarkistekoodia. Kirjoita alla näkyvä koodi sille varattuun kenttään:
Tarkiste (*)(Syötä koodi)
 (*) Pakollinen tieto